Váš Osobní Mayský Strom Života

Navigační mapa pro Vaše poslání na planetě Zemi v této inkarnaci

Váše Mayské Sluneční Znamení


Aqabal

Aqabal

úsvit, soumrak, temnota, noc

Česky: Úsvit, soumrak
K’iché: Aq’ab’al
Yucatecan: Akbal
Význam: vystoupit z temnoty na denní světlo
Zvíře: mladý jelen, papoušek
Tělo: oči, ledviny, žaludek
Směr: západ
Barva: modrá

Aqabal art

Mantra

dualita, soumrak, úsvit, polarita, sen, harmonie, rovnost, temnota

Charakteristika

Aq’ab’al je energie soumraku, přechodu od temnoty do světla. Je to světlo do tmy, doba před prvním a po posledním záblesku Slunce, když každý den putuje přes oblohu až do Podsvětí. Je to úžasný a milující okamžik, naplněný štěstím. Podle některých textů mayské tradice se překládá jako Noc, Podsvětí z temnoty, či duch ve stavu snění.

Symbolika glyfu

Soumrak. Dvě formy na každé straně jsou dva protipóly všeho, dualita. Pyramida ve středu představuje přechod od jednoho k druhému. Zaoblené tvary ve spodní části jsou hory, trojice Matka, Otec a Dítě. Tečky označují vnímavost.

Silné stránky

Člověk narozený v den Soumraku je ranní ptáče, poměrně klidného temperamentu a milující osoba. Jeho energie způsobuje, že ostatní kolem mají pocit, oživení, naděje a bezpečí. Jsou to silní vůdci, řešitelé problémů a rádci. Jako milenci jsou vášniví a oduševnělí. Milují cestování.

Stíny

Jejich citlivost může způsobovat nepředvídatelné napětí způsobené zvnějšku, které vykolejí jejich obvyklou klidnou povahu. To je může rozhodit z rovnováhy a učinit je náchylnými k pocitům zoufalství, obviňování a vést je ke krádežím a ke lhaní.

Zdraví

Dny Soumraku jsou plné nádherné energie na podporu modlitby za naději, mír a harmonii na Zemi. Tato energie poskytuje nový úsvit nápadů a možností, jak poodhalit tajemství, na která jsme narazili. Je to dobrý den žádat o podporu v podnikání a v práci.

Energie dne

Dny Soumraku jsou plné nádherné energie na podporu modlitby za naději, mír a harmonii na Zemi. Tato energie poskytuje nový úsvit nápadů a možností, jak poodhalit tajemství, na která jsme narazili. Je to dobrý den žádat o podporu v podnikání a v práci.

 

Energetická hladina:



13

13 - Vzestup

K’iché: Oxlajuj
Yucatecan Oxhalun

Mantra

Vzestup. Kompletnost. Překročení.

Dokončení vlny času. Dosažení cílů.

Charakteristika

Energie třináctého tónu nás přivádí ke konci a k dosažení našeho cíle. Symbolizuje dosažení linie horizontu, odkud lze vidět na další etapu. Dokončuje trecénu – vlnu času. Dává nám jistotu, že jsme naladěni a připraveni podniknout další kroky v klíčových oblastech našeho života. Je čas na zhodnocení a oslavu dosavadních úspěchů. V tyto dny je dobré odpočinout si a odložit rozhodnutí do čerstvé energie následujícího dne.

+++

Váš Mayský Strom Života

Vaše datum narození: 20.06.2021
Mayský dlouhý počet: 13.0.8.11.3
Tzolk'in: 13 Aqabal (úsvit, soumrak, temnota, noc)
Trecena:
Batz (tvořivost, spontánnost, radost)
Batz
Strážce roku: 9 Iq

Váš Mayský Strom Života:

12 Toj
5 Tzikin
11 Imox
7 Noj
13 Aqabal
6 Toj
2 Kan
8 Batz
1 Noj


Vysvětlení k výkladu Mayskému Stromu Života:

Životní cesta - strom

Mayský strom života vysvětluje archetypální energie mayského Posvátného počtu Tzolk'in, které nejvíce ovlivňují Váš život. Nazývají se Navaly, Znamení Dne, anebo Páni Dní. Podle Mayů představují dohromady Váš osobní kosmický plán, energetický otisk, který mapuje Váš život od kolébky až do smrti v souladu s božským kosmickým plánem.

Strom Života zobrazuje člověka, který se dívá sám na sebe. Svislý prostřední sloupec energií představuje hlavu, srdce a nohy. Vodorovná prostřední řada energií představuje pravou a levou ruku.

Tyto energie představují Vaše dary a výzvy. Nejprve pro Vás může být každá energie výzvou, kterou se musíte naučit překonat, aby se pro vás stala užitečným nástrojem - darem, kterým budete schopni obohatit sebe i lidi okolo Vás.

Cesta osudu

Hlava (původ, početí) - energie, která člověka ovlivňuje od početí do cca doby puberty, do věku 13 let.

Srdce - energie, která zesiluje v době puberty a ovlivňuje člověka po většinu jeho života. Energie srdce předurčuje kvality i stíny a životní úkol každého člověka. Podle příslušného archetypu energie srdce lze pochopit, co nejvíce ovlivňuje a motivuje každého člověka v jeho životě.

Nohy (mise) - Tato energie se postupně aktivuje v dospělosti a zesiluje od cca 42 roku života. Předurčuje misi, na které člověk hledá svůj smysl života a jeho naplnění pro komunitu a pro své potomky.

Levá ruka a pravá ruka

Levá a pravá ruka představuje největší dary a nástroje, za pomocí kterých se člověk orientuje a prosazuje v životě. Je důležité naučit se používat obě své ruce a propojit je s darem svého srdce.

Levá ruka (na obrázku vpravo) - představuje  ženský aspekt osobnosti, přijímající princip a nástroj pro převážně vnitřní práci mysli, těla a intuice. Ženský princip magneticky přitahuje vše k sobě a mění svět skrze své představy a vize.

Pravá ruka (na obrázku vlevo) - představuje  mužský aspekt osobnosti, dávající princip a nástroj pro práci ve hmotném světě, schopnost a touhu svět přetvářet podle svých představ. Mužský princip aktivně hledá a koná a realizuje vize v realitě.

Doplňkové energie levé a pravé ruky

Tyto energie představují doplňující energie levé a pravé ruky v dětství (energie v rozích v horní řadě) a doplňující energie ve věku zralosti (energie v rozích v dolní řadě). Systém všech 9-ti energií představuje základní sadu nástrojů a darů, které má člověk k dispozici k naplnění svého kosmického plánu v rámci svého života.

Energie trecény

Energie Trecény ovlivňuje a doplňuje kvality archetypu Srdce. Znamení Trecény vysvětluje a předurčuje záměr všech následujících energií vlny času a tedy i lidí narozených v dané vlně. U lidí narozených v energetické hladině 1 je energie Srdce posílena energií Trecény. U ostatních lidí se promítá záměr archetypu Trecény do významu energie Srdce.

Přes energii Trecény se také mohou mezi sebou snadněji propojovat lidé s odlišnými archetypy ve stromu života.

Energie strážce roku

Energie Strážce roku také ovlivňuje na život člověka podle archetypální energie roku a jeho energetické hladiny. Vliv strážce roku předurčuje významněji chování všech vrstevníků na celé planetě, než život jednotlivce.

 



Nový výklad...


Vložte datum Vašeho narození. Pokud jste narozeni před východem slunce, vložte vložte PŘEDCHOZÍ den [?]Energie dne se postupně proměňuje s východem Slunce. Pokud jste narození před východem Slunce zadejte předchozí den, jinak zadejte datum Vašeho narození. Pokud jste narození blízko času východu Slunce, přečtěte si výklad pro oba dny a vyberte znamení, které Vás více vystihuje. S volbou znamení Vám může také pomoci Strážce dne..

Vložte datum narození:

   
Tzol'Kin

Co je Mayský Strom Života?

 

yumkaaxNejcenější dědictví předků, které dnes předávají potomci Mayů naši generaci.

Je to tajemství matematiky a astrologie spojené do posvátného cyklu energií, který řídí naše životy v souladu s tepem galaxie a planety Země.

Je to Vaše navigační mapa – průvodce Vašim životem od kolébky až do smrti.

Poznejte mapu probuzení Vašeho osobního vědomí! Odpoutejte se od mechanického času a vstupte do kouzelného, posvátného času Tzol’Kin.

Osobní Výklady Mayského Stromu Života

Zjistěte více o svém poslání na planetě Zemi od Mayských Strážců Dne

Patrik Josífko

Patrik Josífko

Výklady Mayského Stromu Života (osobně v Ostravě a přes Skype) a Mayské ceremonié posvátného ohně.
Tel.: +420 603 840 434
patrik@mayskystromzivota.cz

Tomasz Czyba

Tomasz Czyba

Mayan Sacred Fire Ceremony and Mayan Tree of Life reading, Concerts for flute (Polland, Europe – polski, english, español).
majanskieanalizy@gmail.com
www.kalendarzmajow.pl

Dominik Tetík

Dominik Tetík

Výklady Mayského Stromu Života, osobní konzultace a léčení, masáže, reiki a firewalking.
Tel.: +420 778 544 566
ritualohne@gmail.com
www.tvorivamysl.cz

Nan Shuni Giron

Nan Marina Cruz

Mayan Sacred Fire Ceremony and Mayan Tree of Life reading (Guatemala, Europe – español).

 Výkladové a meditační karty Tzol’kin od Dominika Tetíka

Mayská znamení, mayský strom života, moudrost starých civilizací poprvé v jednoduchém podání.

Nové vydání a první v tomto krásném výtvarném zpracování – 20 mayských znamení je vyobrazeno na kartách. Karty jak pro výklad tak pro meditaci.

Tato publikace vznikla po třinácti letech cest do Guatemaly, dlouhodobým sledováním výkladu znamení a vlivu dne narození na jednotlivé lidi. K tomuto poznávání také pomohl rok a půl strávený v Guatemale se šamany a duchovními učiteli z rodu K´iche´Maya. Mayský strom života má pro vás být pomocníkem v každodenním životě.

objednejte na tel.: +420 778 544 566
nebo na emailu: ritualohne@gmail.com
Cena: 490,- Kč

Koupit on-line v eshopu

Novinky a informace emailem

Pokud si přejete dostávat novinky o energiích trecén, o chystaných akcích a další informace o Tzol’kin na Váš email, přihlaste se k odběru newsletteru.

Příhlášení k Newsletteru bylo úspěšné!