Váš Osobní Mayský Strom Života

Navigační mapa pro Vaše poslání na planetě Zemi v této inkarnaci

Váše Mayské Sluneční Znamení


Kan

Kan

opeřený had, kundalini, Koyopa

Česky: had, Kundalini
K’iché: Kan
Yucatecan: Chicchan
Význam: životní energie, moudrost pocházející z krve a kostí, potenciál
Zvíře: had
Tělo: páteř, genitálie, nervový systém
Směr: východ
Barva: červená

Kan art

Mantra

kluzký, flexibilní, kundalini, koyopa, shakti, instinkt, plaz, jednoduchý, DNA, Opeřený Had, Quetzalcoatl, Kulkukan, Hunabku, Q'uq'm'atz

Charakteristika

Stejně jako mnoho jiných starověkých tradic, Mayové považovali Hada za silnou transformační sílu, která má potenciál pro osvícení jedince. Tento symbol nalezneme v zemi Mayů všude. Had je původce změn, který se plazí dolů po stupních pyramidy v Chicchan Itzá v době jarní a podzimní rovnodennosti. Je to Opeřený Had. Peří reprezentuje Nebe a Had reprezentuje Zemi. Je to Bůh, nejvyšší vědomí, nazývaný Quetzalcoatl (Toltec), Kulkukan a Hunabku (Yucatecan) a Q’uq’m’atz (Kiche). Energie DNA, kterou nazývají Mayové Koyopa, je podobná kundalini Šakti energií v tradici Jógy.

Symbolika glyfu

Had. Glyf symbolizuje dualitu, DNA, polaritu Země a Nebe, pozemskou a božskou podstatu člověka. Také reprezentuje dvojí úroveň vědomí. Sestoupení energie z Nebe na Zemi.

Silné stránky

Had má hojnost kreativní a sexuální energie, dobrý humor, bystrý intelektem, dobrou paměť a intuici. Jsou to přírodní sportovci a milují fyzickou aktivitu. Jejich upřímnost a soucit pro ostatní z nich dělá dobré duchovní učitele.

Stíny

Ikdyž se mohou na jedné straně jevit jako sobci, jejich sebevědomí je nízké. Nejsou rádi středem pozornosti a nejsou pevní, což může vést Hada k přílišné citové i hmotné závislosti na ostatních. Mohou být záludný a postrádat integritu.

Zdraví

V den energie Kan je dobré požádat Stvořitele o pozitivní myšlení a nápady a o smíření párů. Ceremonie konané v den Kan jsou za spravedlnost, moudrost, sílu, rovnost a za harmonii pro Matku Přírodu. Za posílení naši Koyopy, životní energie a léčení těla na úrovni DNA.

Energie dne

V den energie Kan je dobré požádat Stvořitele o pozitivní myšlení a nápady a o smíření párů. Ceremonie konané v den Kan jsou za spravedlnost, moudrost, sílu, rovnost a za harmonii pro Matku Přírodu. Za posílení naši Koyopy, životní energie a léčení těla na úrovni DNA.

 

Energetická hladina:



7

7 - Zrcadlení

K’iché: Wuqub’
Yucatean Uuc

Mantra

Zrcadlení a projevení se. Vrchol pyramidy. Rovnováha.

Zdroj všeho tvoření a Božské vůle.

Charakteristika

Energie sedmého tónu znamená střed trecény. Vrchol pyramidy, který nemá protipól tónu na opačné straně. Je to zodpovědností být sami sebou a zachovat si svou jedinečnost. Čas oslavit život a hluboké myšlenky. Sjednocení minulosti s budoucností. Propojení se se zdrojem.

+++

Váš Mayský Strom Života

Vaše datum narození: 25.09.2022
Mayský dlouhý počet: 13.0.9.16.5
Tzolk'in: 7 Kan (opeřený had, kundalini, Koyopa)
Trecena:
Kawoq (bouře, klid uprostřed bouře, emoce)
Kawoq
Strážce roku: 10 Kej

Váš Mayský Strom Života:

6 Batz
12 Noj
5 Aqabal
1 Kawoq
7 Kan
13 Batz
9 Kej
2 Aj
8 Kawoq


Vysvětlení k výkladu Mayskému Stromu Života:

Životní cesta - strom

Mayský strom života vysvětluje archetypální energie mayského Posvátného počtu Tzolk'in, které nejvíce ovlivňují Váš život. Nazývají se Navaly, Znamení Dne, anebo Páni Dní. Podle Mayů představují dohromady Váš osobní kosmický plán, energetický otisk, který mapuje Váš život od kolébky až do smrti v souladu s božským kosmickým plánem.

Strom Života zobrazuje člověka, který se dívá sám na sebe. Svislý prostřední sloupec energií představuje hlavu, srdce a nohy. Vodorovná prostřední řada energií představuje pravou a levou ruku.

Tyto energie představují Vaše dary a výzvy. Nejprve pro Vás může být každá energie výzvou, kterou se musíte naučit překonat, aby se pro vás stala užitečným nástrojem - darem, kterým budete schopni obohatit sebe i lidi okolo Vás.

Cesta osudu

Hlava (původ, početí) - energie, která člověka ovlivňuje od početí do cca doby puberty, do věku 13 let.

Srdce - energie, která zesiluje v době puberty a ovlivňuje člověka po většinu jeho života. Energie srdce předurčuje kvality i stíny a životní úkol každého člověka. Podle příslušného archetypu energie srdce lze pochopit, co nejvíce ovlivňuje a motivuje každého člověka v jeho životě.

Nohy (mise) - Tato energie se postupně aktivuje v dospělosti a zesiluje od cca 42 roku života. Předurčuje misi, na které člověk hledá svůj smysl života a jeho naplnění pro komunitu a pro své potomky.

Levá ruka a pravá ruka

Levá a pravá ruka představuje největší dary a nástroje, za pomocí kterých se člověk orientuje a prosazuje v životě. Je důležité naučit se používat obě své ruce a propojit je s darem svého srdce.

Levá ruka (na obrázku vpravo) - představuje  ženský aspekt osobnosti, přijímající princip a nástroj pro převážně vnitřní práci mysli, těla a intuice. Ženský princip magneticky přitahuje vše k sobě a mění svět skrze své představy a vize.

Pravá ruka (na obrázku vlevo) - představuje  mužský aspekt osobnosti, dávající princip a nástroj pro práci ve hmotném světě, schopnost a touhu svět přetvářet podle svých představ. Mužský princip aktivně hledá a koná a realizuje vize v realitě.

Doplňkové energie levé a pravé ruky

Tyto energie představují doplňující energie levé a pravé ruky v dětství (energie v rozích v horní řadě) a doplňující energie ve věku zralosti (energie v rozích v dolní řadě). Systém všech 9-ti energií představuje základní sadu nástrojů a darů, které má člověk k dispozici k naplnění svého kosmického plánu v rámci svého života.

Energie trecény

Energie Trecény ovlivňuje a doplňuje kvality archetypu Srdce. Znamení Trecény vysvětluje a předurčuje záměr všech následujících energií vlny času a tedy i lidí narozených v dané vlně. U lidí narozených v energetické hladině 1 je energie Srdce posílena energií Trecény. U ostatních lidí se promítá záměr archetypu Trecény do významu energie Srdce.

Přes energii Trecény se také mohou mezi sebou snadněji propojovat lidé s odlišnými archetypy ve stromu života.

Energie strážce roku

Energie Strážce roku také ovlivňuje na život člověka podle archetypální energie roku a jeho energetické hladiny. Vliv strážce roku předurčuje významněji chování všech vrstevníků na celé planetě, než život jednotlivce.

 



Nový výklad...


Vložte datum Vašeho narození. Pokud jste narozeni před východem slunce, vložte vložte PŘEDCHOZÍ den [?]Energie dne se postupně proměňuje s východem Slunce. Pokud jste narození před východem Slunce zadejte předchozí den, jinak zadejte datum Vašeho narození. Pokud jste narození blízko času východu Slunce, přečtěte si výklad pro oba dny a vyberte znamení, které Vás více vystihuje. S volbou znamení Vám může také pomoci Strážce dne..

Vložte datum narození:

   
Tzol'Kin

Co je Mayský Strom Života?

 

yumkaaxNejcenější dědictví předků, které dnes předávají potomci Mayů naši generaci.

Je to tajemství matematiky a astrologie spojené do posvátného cyklu energií, který řídí naše životy v souladu s tepem galaxie a planety Země.

Je to Vaše navigační mapa – průvodce Vašim životem od kolébky až do smrti.

Poznejte mapu probuzení Vašeho osobního vědomí! Odpoutejte se od mechanického času a vstupte do kouzelného, posvátného času Tzol’Kin.

Osobní Výklady Mayského Stromu Života

Zjistěte více o svém poslání na planetě Zemi od Mayských Strážců Dne

Patrik Josífko

Patrik Josífko

Výklady Mayského Stromu Života (osobně v Ostravě a přes Skype) a Mayské ceremonié posvátného ohně.
Tel.: +420 603 840 434
patrik@mayskystromzivota.cz

Tomasz Czyba

Tomasz Czyba

Mayan Sacred Fire Ceremony and Mayan Tree of Life reading, Concerts for flute (Polland, Europe – polski, english, español).
majanskieanalizy@gmail.com
www.kalendarzmajow.pl

Dominik Tetík

Dominik Tetík

Výklady Mayského Stromu Života, osobní konzultace a léčení, masáže, reiki a firewalking.
Tel.: +420 778 544 566
ritualohne@gmail.com
www.tvorivamysl.cz

Nan Shuni Giron

Nan Marina Cruz

Mayan Sacred Fire Ceremony and Mayan Tree of Life reading (Guatemala, Europe – español).

 Výkladové a meditační karty Tzol’kin od Dominika Tetíka

Mayská znamení, mayský strom života, moudrost starých civilizací poprvé v jednoduchém podání.

Nové vydání a první v tomto krásném výtvarném zpracování – 20 mayských znamení je vyobrazeno na kartách. Karty jak pro výklad tak pro meditaci.

Tato publikace vznikla po třinácti letech cest do Guatemaly, dlouhodobým sledováním výkladu znamení a vlivu dne narození na jednotlivé lidi. K tomuto poznávání také pomohl rok a půl strávený v Guatemale se šamany a duchovními učiteli z rodu K´iche´Maya. Mayský strom života má pro vás být pomocníkem v každodenním životě.

objednejte na tel.: +420 778 544 566
nebo na emailu: ritualohne@gmail.com
Cena: 490,- Kč

Koupit on-line v eshopu

Novinky a informace emailem

Pokud si přejete dostávat novinky o energiích trecén, o chystaných akcích a další informace o Tzol’kin na Váš email, přihlaste se k odběru newsletteru.

Příhlášení k Newsletteru bylo úspěšné!